0,00 kr
Forstørr bilde
PENN Fathom Deep Sea Kombo 30-50lb
PENN Fathom Deep Sea Kombo 30-50lb

PENN Fathom Deep Sea Kombo 30-50lb

Pris:
6 347,00 kr
4 999,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Et av våre mest populære sett fra PENN som blir levert i en rekke ulike utgaver basert på hvor tungt du skal fiske. Forskjellen ligger i hvor kraftig stangen er, størrelsen på snellen og diameter på multifilamenten. Fordelen med disse settene ligger i snellen. I tillegg til å ha en kraftig brems som tåler stor belastning har også snellen 2 gir. Dette vil si at du kan endre utvekslingen når du sveiver inn, hvor det ene giret gir høy utveksling og det andre giret gir lav utveksling. Fordelen med dette kommer når storfisken biter. Høy utveksling vil kunne gi for lite kraft når storfisken biter, som gjør at du må begynne å pumpe fisken. Pumpingen gjør det vanskelig å holde et jevnt press, noe som kan resultere i at du mister fisk fordi krokfeste kan glippe under variert press. Med en 2-speed snelle kan du bare gire ned når du kjører storfisken, da får du store mengder med krefter ved en lavere utveksling. Dette gjør at du får et jevnere press på fisken, uten å måtte pumpe stangen når du sveiver inn.

I denne utgaven er det en stang på 30-50lb og en snelle i størrelse 40. Dette er den kraftigste utgaven av denne komboen, noe som gjør det best egnet for å fiske dypt med tunge pilker eller lodd om du fisker med agn. Med en line som bytter farge hver 10 meter har du full kontroll på hvor dypt du fisker. 

Settet består av:

- PENN Fathom 7 fot 30-50lb

- PENN Fathom II 40NLD2

- 0,39mm Multicolor SpiderWire 

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.