0,00 kr
Forstørr bilde
Havfiske combo Prey Jig Stick 5,7 fot 500gr m/Okuma Cavalla 5 2-speed
Havfiske combo Prey Jig Stick 5,7 fot 500gr m/Okuma Cavalla 5 2-speed

Havfiske combo Prey Jig Stick 5,7 fot 500gr m/Okuma Cavalla 5 2-speed

Pris:
6 698,00 kr
5 699,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Det blir mer og mer populært å fiske tungt med lettere utstyr, og det er derfor vi har satt sammen dette settet. Men ikke misforstå ordet lett med "puslete" for dette settet, for det inneholder kraft i massevis! Fordelen derimot med den kompakte utførelsen er at det blir mye lettere å fiske med over lengre tid. Med opp mot 500 gram tåler denne stangen å fiske med tunge lodd, shads og pilker for å komme ned dit du vil. Du har en snerten snelle som pakker en kraftig brems, god kapasitet og 2 gir. Dette vil si at du kan endre utvekslingen når du sveiver inn, hvor det ene giret gir høy utveksling og det andre giret gir lav utveksling. Fordelen med dette kommer når storfisken biter. Høy utveksling vil kunne gi for lite kraft når storfisken biter, som gjør at du må begynne å pumpe fisken. Pumpingen gjør det vanskelig å holde et jevnt press, noe som kan resultere i at du mister fisk fordi krokfeste kan glippe under variert press. Med en 2-speed snelle kan du bare gire ned når du kjører storfisken, da får du store mengder med krefter ved en lavere utveksling. Dette gjør at du får et jevnere press på fisken, uten å måtte pumpe stangen når du sveiver inn. Vi sveiver også på multifilament som bytter farge hver 10 meter så du har full kontroll på hvor dypt du fisker. 

Om stangen:

Prey JigStick V2 er en serie veldig morsomme og innovative havfiskestenger, originalt utviklet med tanke på shad- og pilkefiske, men nå også utvidet til å innbefatte agnfiske på både grunt og dypt vann.

Klingene, som er i en del, er laget i høykvalitets T36-karbon, belagt ned 3X Cross Wrapping-tape for ekstra styrke og holdbarhet. Stengene er ellers utstyrt med Fuji-snellefeste med triggergrep, tynne og råsterke SIC-ringer, innlemmet gummikryss i anti-skli-materiale, samt behagelige foam-håndtak. Prey JigStick V2 er stenger som tåler ekstremt mye, men likevel bøyer seg nydelig og veier latterlig lite.

Den originale JigStick-serien teller tre stenger i tre forskjellige lengder og vektklasser. 300-grammeren er 5,9 fot, 500-grammeren 5,7 fot og 700—grammeren 5,3 fot lang. Disse korte og lette stengene har en enorm løftekraft, og er ideelle til klassisk pilkefiske etter torsk og kveitefiske med shad eller hel agnfisk.

Om snellen: 

Cavalla 2-speed er en skikkelig kvalitetsserie for havfiske etter kveite, torsk, lange, sei og skrei, der høy utveksling og kompakt kropp er grunnpilarene i designet. Cavalla er utstyrt med snellekropp i aluminium, Carbonite bremsesystem og spole av aluminium. Cavalla har to-girs system med 2 utvekslinger og kommer med både høyre og venstre sveiv. En rå liten maskin med lever drag spakbrems for de som ønsker lette dager på havet.

• Høyre sveiv
• Størrelse 5
• Kulelager 4
• 2 gir. Utveksling 6,4:1 & 3,8:1
• Line retrieve 107cm & 63cm
• Vekt 485g
• Carbonite Drag brems
• Max Drag 11kg
• MRF 6061-T6 Aluminium snellekropp
• CRC korrosjonsbestandig coating
• Aluminiumspole
• HPB kulelager
• Silent Retrieve System
• Bait Clicker
• Senekapasitet:
0,32mm / 570m
0,37mm / 400m
0,42mm / 320m

Visa Visa
 Mastercard Mastercard Vipps

Jakt & Fiskespesialisten AS
Adresse: Lingedalsvegen 9
6415 Molde
Norway
Phone: 712 57 700
Fax: 71 20 00 11

Email: post@sportsbutikken.no

Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Bestselger
Produktbilde

En fantastisk tubeflue som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisker fantastisk bra stort sett over alt. Et absolutt must i alle fluebokser. Velg mellom 3 ulike lengder. Brun undervinge. Pris pr stk.

Nyhetsbrev
Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.